Φωτια Γορτυνια / Εκπληκτικό πρότζεκτ: Πώς μπορεί να ήταν Μέγας Αλέξανδρος ... / Το μέτωπο στη γορτυνία δημιουργήθηκε από τη φωτιά που πέρασε από την ηλεία και για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί.

Φωτια Γορτυνια / Εκπληκτικό πρότζεκτ: Πώς μπορεί να ήταν Μέγας Αλέξανδρος ... / Το μέτωπο στη γορτυνία δημιουργήθηκε από τη φωτιά που πέρασε από την ηλεία και για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί.. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Το μέτωπο στη γορτυνία δημιουργήθηκε από τη φωτιά που πέρασε από την ηλεία και για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Άγγιξαν τη θάλασσα στο βόρειο άκρο του νησιού οι φλόγες. Η φωτιά, που ξέφυγε από τη νεμούτα ηλείας χθες και καταστρέφει πλέον εκτάσεις και στην αρκαδία, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα, καιγοντας σπίτια.

Μητέρα χτύπησε την 12χρονη κόρη της κι εκείνη πήρε το ...
Μητέρα χτύπησε την 12χρονη κόρη της κι εκείνη πήρε το ... from images32.inewsgr.com
Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Άγγιξαν τη θάλασσα στο βόρειο άκρο του νησιού οι φλόγες. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Anagnostis press follow on twitter send an email 8 αυγ. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Το νέο μέτωπο που προέκυψε στην γορτυνία, από την μεγάλη φωτιά στη νεμούτα της ηλείας, αναμένεται να είναι δύσκολη περίπτωση. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Στα βασιλικά η φωτιά μπήκε μέσα στην πόλη, καθώς οι τεράστιες φλόγες και το θερμικό φορτίο εμπόδισαν τα.

Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν.

Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Anagnostis press follow on twitter send an email 8 αυγ. Άγγιξαν τη θάλασσα στο βόρειο άκρο του νησιού οι φλόγες. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην γορτυνία. Δραματικές είναι οι στιγμές που περνούν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα.

Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Anagnostis press follow on twitter send an email 8 αυγ. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια.

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης - sto nosokomeio o ...
Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης - sto nosokomeio o ... from images32.inewsgr.com
Anagnostis press follow on twitter send an email 8 αυγ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη, τιτάνια μάχη για ανακοπή της πορείας της. Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Πώς φαίνεται η φωτιά στην εύβοια από το πήλιο εικόνα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην γορτυνία.

Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά.

Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Anagnostis press follow on twitter send an email 8 αυγ. Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Πώς φαίνεται η φωτιά στην εύβοια από το πήλιο εικόνα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη, τιτάνια μάχη για ανακοπή της πορείας της. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Άγγιξαν τη θάλασσα στο βόρειο άκρο του νησιού οι φλόγες. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Ακόμη, ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την πυροσβεστική, τις νυχτερινές ώρες απειλήθηκαν από την φωτιά δύο οικισμοί, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές.

Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη, τιτάνια μάχη για ανακοπή της πορείας της. Η φωτιά, που ξέφυγε από τη νεμούτα ηλείας χθες και καταστρέφει πλέον εκτάσεις και στην αρκαδία, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα, καιγοντας σπίτια. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Πώς φαίνεται η φωτιά στην εύβοια από το πήλιο εικόνα.

Φωτιά Αρκαδία: Επεκτείνεται το μέτωπο στη Γορτυνία - Τρεις ...
Φωτιά Αρκαδία: Επεκτείνεται το μέτωπο στη Γορτυνία - Τρεις ... from images32.inewsgr.com
Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Μεγαλώνουν τα δύο πύρινα μέτωπα σε γορτυνία και της μεγαλόπολη. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη, τιτάνια μάχη για ανακοπή της πορείας της. Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Δραματικές είναι οι στιγμές που περνούν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Το μέτωπο στη γορτυνία δημιουργήθηκε από τη φωτιά που πέρασε από την ηλεία και για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν οκτώ οικισμοί. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Anagnostis press follow on twitter send an email 8 αυγ. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην γορτυνία.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama